szaboszabolcs

szaboszabolcs

Csepeli fiatal demokraták, ezt vajon le meritek közölni?

2015. november 20. - szabolcsblog

Tisztelt Szerkesztőség!

A Csepeli Hírmondó november 12-ei számában „Gazdasági érdek állhatott a képviselői tiltakozás mögött?” címmel egész oldalas írás jelent meg, mely nem csak Hudák Jánost és feleségét, hanem engem is rossz színben tüntet fel. Valótlanságokkal és csúsztatásokkal azt a hamis látszatot keltették, mintha a képviselő úr és felesége tisztességtelenül jutottak volna bevételhez és csupán ennek féltése állt volna az óvodaegyesítéssel kapcsolatos, egyébként kifejezetten szakmai indokokra épülő tiltakozásunk hátterében.

Ezek mellett a cikk utolsó bekezdésében kérdéseket fogalmaz meg irányomban az egyébként ismeretlen szerző (hiszen csak csepel.hu aláírással jelent meg a cikk). Egyben azt is kifejti a szerző, hogy még nem ismeri a válaszokat. Kérdéseire a következőket tudom válaszolni:

 

Sajnálatos módon a cikket író ismeretlen újságíró engem nem keresett meg kérdéseivel, így logikusan esélyem sem volt arra, hogy a kérdéseire válaszoljak. Ha megkeresett volna a „csepel.hu” aláírással jegyzett szerző, akkor tájékoztathattam volna arról, hogy Hudák János feleségével, Farkas Sárával kötött szerződések ügyében érdeklődjön a Polgármesteri Hivatalban, hiszen a Farkas Sárával kötött szerződéseket a Polgármesteri Hivatal munkatársai készítették elő a GSZI-ben. Emlékeim szerinte anno még maga Borbély Lénárd aláírása is szerepelt egy ilyen szerződésen, tehát annak részleteiről inkább a Polgármesteri Hivatalban, illetve Borbély Lénárd titkárságán tudnak nyilatkozni. Amennyiben a szerző azt tapasztalja, hogy az említett szerződések nincsenek az irattárban, vagy az ott dolgozó kollégák nem emlékeznek a részletekre, akkor szívesen felajánlom aktív közreműködésemet, hogy rendet tegyük a Polgármesteri Hivatalban. Egyben tájékoztatni tudom a csepeli ügyekben láthatóan járatlan szerzőt, hogy Farkas Sára a szülők, a gyerekek és az óvodai pedagógusok elismerése mellett végezte a munkáját az elmúlt években. Ennek oka, hogy magasan képzett, az adott tevékenységhez megfelelő végzettséggel és gyakorlattal rendelkező szakember irányításával sajátíthatták el a gyerekek a néptánc alapjait. Sajnos azt kell tapasztalnom, hogy jelenleg mindezen feltételek nem teljesülnek. A gyerekekkel jelenleg megfelelő végzettséggel és gyakorlattal nem rendelkező emberek foglalkoznak, mert egy ócska politikai bosszúhadjárat keretében a csepeli Fidesz Farkas Sárán kíván bosszút állni. Megértem, hogy Németh Szilárd mai napig nem tudta megemészteni, hogy 2014. áprilisában a csepeliek nem őt választották meg Csepelen országgyűlései képviselőnek, de egyrészt ezt lassan illene elfogadni, másrészt pedig úriember a politikai természetű vitákat nem a politikai vetélytárs családtagjainak a besározásával rendezi.

 

Felhívom a Csepeli Hírmondó felelős szerkesztőjét, hogy a médiatörvény kiegyensúlyozott tájékoztatásra vonatkozó követelményeit szem előtt tartva változatlan formában jelentesse meg iménti válaszomat, melyet a „csepel.hu” nevű szerző „Gazdasági érdek állhatott a képviselői tiltakozás mögött?” c. cikkében irányomban megfogalmazott kérdéseire válaszoltam.

 

Üdvözlettel,

 

Budapest, 2015. november 18.                                                dr. Szabó Szabolcs (sk)

                                                                                          Csepel országgyűlési képviselője

A bejegyzés trackback címe:

https://szaboszabolcscsepel.blog.hu/api/trackback/id/tr638093970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása