szaboszabolcs

szaboszabolcs

Ilyen faék egyszerűségű ma a helyi Fideszes média

2017. május 05. - szabolcsblog

Németh Szilárd és a csepeli Fidesz mai napig nem tudta feldolgozni, hogy nem ők nyerték 2014-ben az országgyűlési választásokat Csepelen. Ennek megfelelően a Fideszes önkormányzat által kézi vezérelt (bár papíron ezért Szentesi Zöldi László a felelős, akiről pont most tudtuk meg, hogy ezért havi 300 ezer forintot kap) Fideszes helyi média nem is nagyon szokott keresni, és ha nagy ritkán küldenek is kérdéseket, akkor azok témája a melegházasság, a 'migránsválság', vagy egy jó kis sorosozás. Csupa olyan téma, ami itt Csepelen nagyon fontos. Most éppen a sorosozás volt soron (sic!). A kérdések azonban most már annyira bugyuták és faék egyszerűségűek, hogy azt véletlenül sem lehet komolyan venni. Az alábbiakban közlöm a fantasztikus kérdéseket és az általam adott válaszokat. Kíváncsi vagyok, mit hoznak le belőle :-)

Íme a kérdések:

Tisztelt Képviselő Úr!

Alábbiakban küldjük Önnek a Csepel.hu kérdéseit, melyre kérjük, lehetőségeihez képest mihamarabb válaszolni szíveskedjék:

 Tudja-e, hogy a CEU és a Közép-Európai Egyetem nem azonos egymással?

  • Milyen egyéni érdekek fűzik a Soros-egyetemhez?
  • Csepel és Soroksár egyéni országgyűlési képviselőjeként miért képviseli ilyen lelkesen a Soros-birodalom érdekeit? Van-e ebből haszna a választókerületének?
  • Hogyan látja, kapott Ön felhatalmazást erre a választópolgároktól?
  • Fenntartja-e még, hogy 15 ezer migráns azonnal betelepíthető lenne?
  • A hírek szerint Juhász Péter az Ön pártbéli főnöke a határkerítés erőszakos megbontására készül, mégpedig külföldi szélsőbalos elemek bevonásával. Támogatja-e, részt vesz-e ebben balhéban?

Köszönettel,

(igen, jól látták. nem írta alá senki a mélt)

 És íme a válaszom:

 Tisztelt .....(Sajnos nevet elfelejtettek írni)!


Az alábbiakban küldöm válaszaimat:


·  Tudja-e, hogy a CEU és a Közép-Európai Egyetem nem azonos egymással?

 Nem, sajnos egy egyetemet sem ismerek. Az mi?

 

 ·  Milyen egyéni érdekek fűzik a Soros-egyetemhez?

 Soros régi jó barátom, már gyermekkorunkban is Együtt spekuláltunk a font bedőlése érdekében. Nemrég adott valami papírt, azt mondta diploma, és az nekem jó lesz. Sajnos nem néztem meg, hogy mi az, de akkor ez lehetett az egyeteme.

 

·  Csepel és Soroksár egyéni országgyűlési képviselőjeként miért képviseli ilyen lelkesen a Soros-birodalom érdekeit? Van-e ebből haszna a választókerületének?

Tegnap utalt Soros 3 milliárd dollárt. Holnap elutalok Németh Szilárdnak 3 dollárt, Borbélynak 2 dollárt, Ábel Attilának 1 dollárt. Így mindenki jól jár.

 

  ·  Hogyan látja, kapott Ön felhatalmazást erre a választópolgároktól?

 Természetesen. A 2014-es választási kampányunk fő üzenete volt, hogy Sorosnak eladjuk a Szent Imre teret, és ott felállítjuk "A Font bedöntése" c. nonfiguratív köztéri alkotást. Az apósom már faragja is a szobrot, ő 1 milliárd dollárt fog érte kapni.

 

  ·  Fenntartja-e még, hogy 15 ezer migráns azonnal betelepíthető lenne?

Időközben Soros szólt, hogy 3,245 millió embert kell letelepítenünk csak a Nyuszi sétányon, már meg is rendeltük a sátrakat. Most még gondolkozunk, hogy hol legyen a mecset, illetve tárgyalásban vagyunk a fagyizóval, hogy véletlenül se legyen disznózsír a készítményekben. Mindenesetre Soros tegnap megvette az első 1 millió repülőjegyet.

 

 ·  A hírek szerint Juhász Péter az Ön pártbéli főnöke a határkerítés erőszakos megbontására készül, mégpedig külföldi szélsőbalos elemek bevonásával. Támogatja-e, részt vesz-e ebben balhéban?

Orbántól már elkértük a kordonbontó szerszámait, és vasárnap már megyünk is a határra. Jövő héten a bolgár határon bontjuk a kerítést, majd a hónap végén a mexikói határra utazunk. Közben szélsőbalos, szélsőjobbos, szélsőközepes kollégákkal együtt Soros szobrokat állítunk minden érintett településen, a csepeli szobor mintájára. Emellett savköpő menyét ezredet is rendeltünk, hogy a bontásban, szoborállításban minket esetleg akadályozni kívánó Németh Szilárdot távol tudjuk tartani, mert félünk a birkózóktól.


Üdvözlettel,
Szabó Szabolcs

 

UPDATE: most olvasom, hogy ezek voltaképpen Németh Szilárd kérdései, csak gyáva volt ezt személyesen megkérdezni. Vagy megijedt a savköpő menyétektől :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://szaboszabolcscsepel.blog.hu/api/trackback/id/tr3212482385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jakab.gipsz 2017.05.05. 16:24:57

Ez most mi volt, a kérdések kérdéseinek a kérdése?

Egyenlőre ügyesen titkolja Soros, egy filozófus szélhámos, amit viszont önmagáról állít az mind igaz, egy szocio és pszichopata, azaz egy elmekórtani eset.

Miért nem veszitek ti ezt észre? Talán ha gondolkodnál, kérdezősködés helyett, esetleg ?

látjátok feleim szümtükkel 2017.05.05. 16:49:42

Savköpő menyét helyett ingyen köp a fideszes öregasszony-öregember. Savat.

látjátok feleim szümtükkel 2017.05.05. 16:52:32

@Jakab.gipsz:

na, jól rádkötött ez a fideszgipsz.
Tuttad, hogy Soros magyar állampolgár? Azt , hogy Budapesten született?
Andy is magyar állampolgár, oszt még is azusába üzeltelt az adóhatósággal. ez nem baj?

Brumm Brumi 2017.05.05. 17:00:29

"Szabó Szabolcs"

Borítékolhatom melyik agyonvert ballibákhoz tartozó "politikus" került ezzel az agyamentséggel az Index címoldalára, az 1-2 százalékosok közül?
Igaz, ez is jobb mint festéket dobálni...

Muhaha

inteligencs elenzeki 2017.05.05. 17:10:13

Hát ez megint nagyon gyenge Fidesz fikázó poszt lett.

Netuddki. 2017.05.05. 17:21:01

Ez jó volt. Ostobenkó tolvajfideszes fasszopók, ostobenkó kérdéseire, tökéletes válaszok! Respect!

Netuddki. 2017.05.05. 17:22:31

@Comte de Gippaud: Akkor hogyan kell fikázni a tolvaj fideszes bűnözőket? Meséljél! Áruld el a titkot!

nemecsekerno_007 2017.05.05. 18:54:39

" Ilyen faék egyszerűségű ma a helyi Fideszes média "

És ti erre a faékre csaptok le mint pulyka a takonyra? Akkor ti milyen faékek vagytok?

Jakab.gipsz 2017.05.05. 19:18:07

@látjátok feleim szümtükkel:

Igen úgy van ahogyan mondod, sajnos Soros magyar állampolgár is, többek között ezért is vagyunk felelősek érte, ez a szemét szélhámos előbb utóbb lebukik, aztán mi magyarok, szégyenkezhetünk miatta.

Ez a tetű Soros a tudomány-filozófia Madoff-ja mindenkit átver, szemét lelkiismeret nélküli szélhámos.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2017.05.05. 19:55:57

Mikor hazajöttem, a szomszéd néni megállított, és elmesélte, hogy ma olvasta aZinterneten, hogy a felcsúti arénát valójában Gyurcsány építette, alatta egy krematórium van, és már a műanyag koporsók is megérkeztek. Még az ufókat is belekeverte valahogy, de akkor arra hivatkozva, hogy mindjárt bepisilek, bemenekültem a házba.

látjátok feleim szümtükkel 2017.05.05. 19:58:57

@Jakab.gipsz:

MIVAN?

Ez az új fidesz módi? Már az is baj, ha rajtatok kívül mások is magyar állampolgárok? Nahát!

Janossz 2017.05.05. 21:27:45

"...Németh Szilárdot távol tudjuk tartani, mert félünk a birkózóktól."
Ahogy ez kinéz, a birkózók kezdtek el félni.

Janossz 2017.05.05. 21:32:50

@látjátok feleim szümtükkel: Hagyd már, ez csak egy import-troll. Most száradt meg a tinta a letelepedésijéjén, és már, mint afféle neofita, osztaná az észt a bennszülötteknek. Hiteltelen macskajancsi.

igazi hős 2017.05.05. 22:25:09

@Jakab.gipsz: "ezért is vagyunk felelősek érte" Orbán Viktor is magyar állampolgár, de nem vagyok felelős a tetteiért. Sajnos ő sem.

Lajos Csánó 2017.05.06. 03:13:11

@Jakab.gipsz: Biztosan nem fáj a hülyeség? Nem kell vele orvoshoz járnod? Minden rendben,akkor még sok ilyen baromságot írjál,felvidítasz!

esef 2017.05.06. 09:07:16

@Comte de Gippaud:
a hülye fideszes még hülyébb kérdéseire ilyen választ kell adni.
no és azt tudod-e, hogy mi az ami Hitlernek 10 évig tartott, a csutigecinek meg csak 4 évig?

Jakab.gipsz 2017.05.06. 12:18:23

@Lajos Csánó:
Ám legyen van itt még baromság döntsetek ti Orbán vagy a Soros szekta valamelyik fattya, ugye nincs sok alternatíva.

Orbán pedig azért mulya, mert kérdezni sem tud. ( ennyire bugyuta kérdéseket mint, az a hat, már régen láttam, ezekre bárki könnyen tud válaszolni ha valahova oda tesz egy x-et ). A jövőnk pedig nem tottó.

Bezzeg Soros és a rokonai tutira megszokták mondani a frankót úgy mint egykor a komcsik, rámutatnak rendszerint kit kell a társadalomból kiiktatni, Soros is ugyan ezt a módszert követi és akkor majd minden szép és jó lesz. (majd valamikor, úgy mint a ahogyan a kommunisták ígérgették).

Na így már jobb ? (ne gondold azt, hogy részre hajló vagyok)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.05.06. 13:12:16

@Jakab.gipsz: Vegyük észre, hogy ti fideszesek mennyire hülyének vagytok nézve és még böfögitek is a szólamokat vissza. A fidesznek mára másfélmillió támogatója maradt. Ők a legalja valamilyen szempontból. Ostobák, ügyeskedők, gerinctelenek, haszonlesők. A fidesz már csak hozzátok beszél, más nem hiszi el a baromságaikat, egyszerűen a propaganda az ingerküszöb emelgetésével eljutott olyan mélyre, hogy már abszurd. Arra kell a fidesznek ügyelnie, hogy másnak ne legyen több, mint másfélmillió támogatója. Ebben segít nekik Gyurcsány Ferenc.

Pop40 2017.05.06. 15:12:29

Alapjáraton jópofa válaszok, de a fideszes maffia hírhamisító médiájának nem tudom, mennyire érdemes ironikusan nyilatkozni.
Ott a Momentumos srác esete a vidékiekről szóló írással. Ő poénnak szánta, a hírhamisító fideszes média meg kiszedett belőle 1-2 mondatot, aztán telehaknizta vele a világot. És a tájékozatlan tömegekhez (illetve akik nem követik mélyebben a politikát) már csak az jut el, hogy xy gyalázta a vidékieket.

A fideszes maffia hírhamisító médiáját valószínűleg a legjobb figyelem nélkül hagyni, amiket küldenek, azt azzal a lendülettel dobni a kukába / törölni.

Pop40 2017.05.06. 15:15:57

@Sörös Mérenc:

"A fidesznek mára másfélmillió támogatója maradt. Ők a legalja valamilyen szempontból"

Nem "valamilyen", hanem minden szempontból.

Amúgy jól összefoglaltad, a fidesz már csak a megmaradt szűk 1-1,5 milla majmával foglalkozik, azt meg, hogy a másik oldalon összeálljon egy többség, az egymással veszekedő, hülye baloldal sikeresen megakadályozza.

Pop40 2017.05.06. 15:24:27

@Jakab.gipsz:

"döntsetek ti Orbán vagy a Soros szekta valamelyik fattya, "

Elvtárs, elhiszem, hogy Viktor bácsi sikeresen belétek nyomta, hogy a világ csak az igazhitű fideszből meg a tüzet okádó Soros embereiből áll, csak ezzel az a gond, hogy 2 agysejt fölött mindenki látja, hogy a világ ennél "hangyányival" összetettebb.

Más kérdés, hogy ha csak Sorosra és Vityára lehetne szavazni, és Soros garantálná, hogy börtönbe vágja a tolvaj vajdád, meg a hazaáruló, egyetemet bezárató fideszbolsi söpredéket, nemhogy leszavaznék rá, de a vállamon vinném a parlamentbe, az hótziher.

Pop40 2017.05.06. 15:31:18

@Jakab.gipsz:

Mi, magyarok egyedül a tolvaj Vitya, meg a hazaáruló sleppje miatt szégyenkezünk, de amiatt nagyon.

Ahogy ez a csürhe hazavágta a magyarok jó hírét világszerte, még a bukásuk után is évekbe fog telni, mire a nagyvilág újra elhiszi, hogy Mo nem csak Erdogant meg Putyint másoló (és szopó) , szocializmusból ittragadt, sörhasú tolvaj kisz-titkárokból, meg az agyhalott zombi egyetembezárató szektás majmaiból áll.

Pop40 2017.05.06. 15:34:56

@Brumm Brumi:

Elvtárs, ha majd megtanulsz olvasni, talán te is rájössz, hogy a posztban egy szem agyonvert "politikus" szerepel, a szellemi zéró Rezsiszilárdod.

Meg ne sértődjön rád, hogy már a seggnyalói se veszik emberszámba :D

11110000 2017.05.06. 15:38:45

Igen, az mondjuk látható a helyesírásodról, hogy az egyetemről nem nagyon tudod, micsoda.

Mellesleg én visszakérdeztem volna, hogy ők az ő választóiktól erre kaptak-e felhatalmazást, amit csinálnak, hogy elvtelen szavazógépek legyenek, akik tönkreteszik az országot.

ogli dzsí 2017.05.06. 16:22:39

A ballib rinyaposztok a múltkori választás előtt 4-6 hónappal kezdték a nincslejjebb szintü fikázást, amikorra világossá vált hogy már minden mind1.

Ez meg már most az a szint, mi lesz a kampányban?

Jakab.gipsz 2017.05.06. 16:24:18

@Pop40: Lopás miatt hanem Viktor van kitiltva a fél világból hanem Soros, ezt nem tudod te lökött,

A nagy hazug Soros és tolvaj csicskásai ti vagytok!

A privatizációt a népek kirablását nem Orbán találta ki, nézz utána ha tudsz olvasni!

rasztaszív 2017.05.06. 16:32:07

@ogli dzsí: nézz körül,ez van egy kampányban.amíg fideszuralom lesz,addig itt kampány lesz.közpénzből.

Pop40 2017.05.06. 16:36:13

@Jakab.gipsz:

Ja, ja, ja, elvtárs. Mind Soros emberei vagyunk, engem is Soros visz személyesen repülővel tüntetni.
A teljes eu, a teljes tudományos világ, mindenki Soros embere, csak a tolvaj Vitya, Mészáros, Rezsiszilárd, meg a többi "hazafi" az igaz magyar itten. Mindenki más Soros. Muhahahahahaha. :D

Csak ki ne haljon az a másfél milla agyhalott (99%-ban nyugdíjas) aki még a hazaáruló hordádra szavaz, mert ezzel az 50-es évekből ittragadt, rákosista dumával nem sok új szavazót fog toborozni a sörhasú Ducéd.

ogli dzsí 2017.05.06. 16:38:54

@Pop40: esélytelen hogy a migripárti kerítésbontókat a magyarok megszavazzák

ergo a baloldal vagy elmebeteg vagy nem akar győzni

Pop40 2017.05.06. 16:39:29

@ogli dzsí:

Hát a hazaáruló tolvajbandádnál, akinek mára az egyetlen mondanivalója az "állítsuk meg Brüsszelt, mert most ő a soros"-maradt, tényleg nincs lejjebb, teljesen igazad van.

Csak ki ne haljon az az egybites réteg, aki ezt még beveszi :D

index.hu/belfold/2017/05/06/mi_lett_volna_ha_rakosi_matyas_facebookozik/

Pop40 2017.05.06. 16:43:05

@ogli dzsí:

A baloldal migránspolitikájával nem értek egyet.

Ugyanakkor a magyaroknak jelenleg nem a migránsok a problémája, hanem a fideszmaffia által szétkúrt és szétlopott ország, a külföldre távozó tömegek, a szétvert oktatás és egészségügy, stb stb stb.

ogli dzsí 2017.05.06. 17:04:04

@Pop40: ha most szét van qrva az ország, 2010ben milyen volt?

nem távoznak tömegek külföldre, ez is hazugság.

az oktatás meg az egészségügy semmivel sem rosszabb mint volt.

Ezért szvsz a fidesz fog győzni. Mert tesz is ezt-azt, míg a ballib oldal kizárólag hazudozik, és azt hiszi mindenki amnéziás hülye.

Pop40 2017.05.06. 18:16:18

@ogli dzsí:

"nem távoznak tömegek külföldre, ez is hazugság."
Hát persze, hogy nem. Sőt, tömegével menekülnek ide a franciák, németek, hollandok a "hanyatló Nyugatról". :D Ennek a jele az is, hogy már a középsulisok jó része eltervezte, hogy külföldre megy.

444.hu/2017/04/30/a-magyar-egyetemek-lecsusznak-a-magyar-diakok-elhuznak

"az oktatás meg az egészségügy semmivel sem rosszabb mint volt."

Nem a túrõt. Ha a vajdád olyan elánnal fejlesztené ezeket, mint ahogy a stadionjait fejlesztgeti, vagy ahogy lop, már rég világszínvonalú lenne mindkettő.
Ma már a fáslit is a betegnek kell bevinni, annyira fasza az eü.

index.hu/belfold/2017/05/03/sote_intenziv_szorolap_mit_kell_vinni/

De a sok hónapos várólisták miatt önmagát operáló nyugdíjas is annak a jele, hogy Orbanisztánban az egészségügy is jobban teljesít!

Itt egy oldal van, amelyik hazudozik, a hazaáruló narancsbolsi horda.
Aztán csodálkoztok, mikor mindenki, kivétel nélkül (vérmérséklettől függően) vagy köp rátok, vagy röhög rajtatok. Belföld, külföld egyaránt. Még az olyanok is, mint Trump, akit pedig kb csontig szopott a vajdád.

Ilyenkor jön az a lemez, hogy "mer' a Soros!"

Ja. Az egész világ Soros, csak az országot szétlopó és tönkretevő fideszcsürhe tudja a tutit. Meg is látszik.

index.hu/kulfold/eurologus/2017/05/06/macron_le_pen_eu_elnokvalasztas/

Már a francia esélyes is Vitya maffiaállamával riogat. Éljen az országimázs, ugye, egyetembezárató narancsbolsi csürhe? Az biztos, a hordád tesz ezt-azt. El is teszi a fél országot Mészáros meg a bandája, mielőtt sittre kerülnek.

ogli dzsí 2017.05.06. 18:20:52

@Pop40: Hát amit Macron ellenez az csak jó lehet, erre igazán büszke vagyok. Ő lesz az új Európa legnagyobb migrisimogatója.
Persze eddig azt sem tudta hol van Magyarország, de a kampány hevében azért beszólt a lengyeleknek meg Orbánnak hogy elég már a fasizmusból.

Ha jól emléxem amúgy sokat köszönhetünk a franciáknak, Trianont meg a tolvaj Megyó becsületrendjét biztosan.

Pop40 2017.05.06. 18:52:18

@ogli dzsí:

Ne aggódj, nem csak Macron "ellenez" (szép, eufémisztikus kifejezés ez arra, hogy köp a hordádra :D) hanem kb mindenki. Kb Putyin, Erdogan, meg 1-2 keleti diktatúra hajlandó még bármilyen szinten közösséget vállalni a vajdáddal, Putyin is csak azért, mert kell neki egy trójai faló az euban.

Még Trump is magasról köp rátok, akivel a tolvaj vezéred fél éve még az illiberális világforradalmat tervezgette.

Abba meg már bele se menjünk, hogy a tudományos-gazdasági stb elit mit szól hozzátok. Kb azt, amit én a kutyaszarhoz, ha véletlenül belelépek az utcán.

Ez van. Az 50-es évekből ittragadt, nagypofájú tolvaj bolsikat, akik a másoktól tarhált/lopott pénz nélkül 2 perc alatt halnának éhen, nem sokan szeretik. Viktorkádnak még van kb 1 milla, zömmel a Rákosi-korszakból ittragadt nyugdíjas híve, és kifújt.

ogli dzsí 2017.05.06. 19:00:27

@Pop40: Nem kell nekünk Macron közösségvállalása a 2/3hoz, mán bocsika.

FCUK 2017.05.06. 19:43:16

A poszt a sajtó semibbe vételéről szól. Gratulálok, képviselő úr:)

jolka40 2017.05.06. 19:44:41

Jól kicseszne a Fidesszel Soros, ha fogná magát és meghalna. Beletelne jó pár hónap, mire új ellenséget találnának.

ogli dzsí 2017.05.06. 19:53:32

@jolka40: van neki örököse, hülyébb mint az öreg Alexander Soros.

1ghost 2017.05.06. 20:07:29

@ogli dzsí:

Szóval idebújtál te retkes bérhazudozó orbántroll! Na takarodjál árkot ásni, szemetet szedni, valami hasznod is legyen, amíg sittre nem vágnak a magyarok a tolvaj, korrupt gazdáddal egyetemben.

Gyűrött Papír 2017.05.06. 20:08:32

@jolka40: Szellemekkel hadakoznának. Az még jobb is lenne nekik.

Simicska kibérelte Vonát a személyes bosszújára 2017.05.06. 20:12:16

Nekem nem jott at, mirol szol a post. Persze nyilvan valami libbant gunyolodik, de nem volt turelmem kideriteni mi is a problemaja. Ehhez biztos genderszakon kellett volna vegezni.

jolka40 2017.05.06. 20:22:56

@ogli dzsí: Hoppá, már meg is van. Ifj. Soros György. :-)

ParaBello 2017.05.06. 20:24:05

@ogli dzsí: Hogytemekkoraegybaromvagybaszki

ogli dzsí 2017.05.06. 20:37:57

@jolka40: mert azt hitted a soros alapítványt meg a 20 milliárd dollárt majd szétfújja a szél, amikor az öreg fübe harap?

ennyire hülyének nézed?

Pop40 2017.05.06. 20:39:28

@ogli dzsí:

Ezen a Moszkvában írt heccoldalon nagy csoda lenne, ha nem szidnák :D

Ezt külföldön maximum az olyan ruszkiseggnyaló majmok olvasgatják, mint ti. :D

Pop40 2017.05.06. 20:40:53

@ogli dzsí:

Leszarom, mi kell nektek elvtárs, már bocsika.

Az egyetlen dolog, ami kell nektek, az 2000 év börtön, és teljes vagyonelkobzás.

Pop40 2017.05.06. 20:43:08

@FCUK:

A fideszmaffia rákosista propagandalapjai nem sajtó.
Az ilyen hírhamisító szarokkal foglalkozni se kell, a képviselő felértékelte őket azzal, hogy válaszolt nekik, ahelyett, hogy dobta volna a kukába a hülyeségeiket.

Pop40 2017.05.06. 20:45:24

@jolka40:

Ne hidd.

A maffiának kb tökmindegy, ki az ellenség, név szerint.

Csak 2 kritériumnak kell megfelelnie:

1, Legyen kellően rejtélyes, hogy az átlag segghülye fideszes semmit ne tudjon róla
2, Még véletlenül se üssön vissza, bármennyit köpködik.

Pop40 2017.05.06. 20:46:58

@Simicska kibérelte Vonát a személyes bosszújára:

Nem, elég lett volna, ha megtanulsz olvasni.
Csak akkor túlképzett lettél volna fideszes seggnyalónak.

FCUK 2017.05.06. 20:49:48

@Pop40: mondod te. A másik oldal szerint a 444 pl nem sajtó, az ott dolgozó meg szekértoló barom (tudom, képzavar), akkor meg miért baj, ha erővel kirakják. Nem érzed, hogy ugyanaz a helyzet, pedig tényleg:)

tpl 2017.05.06. 21:47:56

Jujj, de rossz ez a poszt. Legalább valami szellemeset írt volna a Blogger, ha már ekkora magaslabdát kapott

Pop40 2017.05.06. 22:12:06

@FCUK:

Valóban nem érzem, több okból.

1, A fideszes söpredék jelenleg, bármily hihetetlen is ez minden 2 agysejt fölötti embernek, kormánypárt.
Ennélfogva nem teheti meg, hogy bárkit kirak, ugyanis a 444-es hölgy adójából is kapja a fizetését.
Majd ha a börtönből tartanak sajtótájékoztatót, oda azt engednek be, akit akarnak.

2, A hölgynek szájba kellett volna vernie azt a mocskos fideszes férget, amelyik hozzányúlt.
Amiről dumálsz, annak az ellentéte ugyanis nem az, hogy megfogdozzák, és kirakják, hanem az, hogy nem adnak neki interjút írásban.
A fideszes maffia évek óta ezt teszi, mert nem annyira szeretik, mikor a hazudozásaikkal szembesítik őket.

FCUK 2017.05.06. 23:12:22

@Pop40: 1. A nyilvános rendezvény nem jelenti, hogy sajtónyilvános is. A csajnak meg elmondták, hogy maradhat, de milyen feltételekkel. A feltételeket pedig a szervező határozza meg.

2. A csaj állítja, hogy fogdosták, tanú nincs. Ez így nem áll meg.

Persze lehet, hogy ott voltál, ez esetben többet tudsz, mint én. Ha nem voltál ott, de hiszel a csajnak, az meg hitbeli kérdés, magánügy, otthon a négy fal között:)

Lajos Csánó 2017.05.07. 03:05:17

@Jakab.gipsz: Van köztünk egy nagy különbség!A fejem nem csak azért van,hogy rá tegyem a sapkát!Talán próbálkozz a gondolkodással is,lehet még sikerül is!!

1ghost 2017.05.07. 08:25:42

@FCUK:

Na itt a story!
index.hu/belfold/2017/05/07/halasz_julia/

Úgyhogy a legújabb nickeden is a retkes, fideszes kurva anyádnak hazudozzál, ne a magyaroknak!

FCUK 2017.05.07. 12:42:43

@1ghost: ez nem a story, csak a csaj álláspontja. Kiemelve, hogy a tiltás ellenére csinált képeket. Ezért kikísérték, de a szervezők nem akartak balhét, így akkor tették, amikor egyébként is kiment a teremből. Te nem ezt olvasod ki a "story"-ból?:)

teofilka 2017.05.15. 12:23:52

Érdekesen működik a "független, baráti társaság által vezérelt" csepel.info is.
Lebuziztam Németh Szilárdot, mert állítólag egy politukust le lehet buzizni, sőt, tűrnie kell.

Erre törölték a kommentemet, és ki is tiltottak. Nahát....
süti beállítások módosítása